Közlemények

Étkezés

http://www.vmoh.hu/oldalak/hireink.htm
“Tanévkezdési és étkezési információk”

Tanévkezdési és étkezési információk

Kedves Szülők, Tanulók! Mindenkit szeretettel köszöntünk az új, 2022-2023-as tanév kezdetén! A 2022/2023. tanév tanévnyitó ünnepélyét 2022. szeptember 1-jén 8.00 órától tartjuk, melyre szeretettel hívjuk és várjuk Önöket. Kérjük, a gyerekek illő öltözettel tiszteljék meg a rendezvényt!
Szeptember 1-jén az elsősök 11.00 óráig, a többiek 11.45-ig tartózkodnak az iskolában. Az első osztályosok kivételével a tanulók ekkor kapják meg tankönyveiket, ezért a diákok hozzanak táskát magukkal, valamint tolltartót, uzsonnát, a felsősök osztályfőnöki füzetet. Különböző nyilatkozatokat visznek haza a gyerekek, ezek közül a legsürgősebb az étkezési igény bejelentése. Amennyiben a szülő étkezést kér gyermeke számára, és erről a kiadott lapon szeptember 2-án pénteken reggel 08:00-ig nyilatkozik, akkor szeptember 5-től tudunk étkezést biztosítani. Ha a nyilatkozatot később adják le, akkor leghamarabb szeptember 7-től tudjuk biztosítani az étkezést. 2022.09.05-én és 06-án (hétfő és kedd) csak ebéd biztosítására van lehetőség. Az étkezéssel kapcsolatos ügyekben Papp-B. Ágnes ügyintézőt keressék a +3670/392-3946 telefonszámon. Az étkezési díjak az előző tanévhez képest nem változtak.
Szeptember 1-jén és 2-án sem ebéd, sem napközi nem lesz. A napközis és egyéb foglalkozások szeptember 5-től kezdődnek.
Az iskolai büfé szeptember 1-től nyitva tart, ahol megújult kínálattal várja az üzemeltető a tanulókat.
Az első tanítási napon, szeptember 1-jén csak osztályfőnöki órák lesznek, szeptember 2-tól tanítási órákat tartunk, az órarendet „A-hét” péntekkel kezdjük.

Még nem írtak hozzászólást! Legyél te az első!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.