Események

Boldog születésnapot Orosháza!

Orosháza újratelepítésének, a városalapítás 277. évfordulójának ünnepére az Orosházi Vörösmart Mihály Általános Iskola a digitális korhoz illő módon online formában is megemlékezik, illetve hívja fel a figyelmet az évfordulóra.

Az iskola az Actionbound nevű alkalmazással a megyében egyedülálló módon készít okostelefon vagy táblagép/tablet segítségével megoldható interaktív városbejáró útmutatókat, melyek kalandként, kihívásként is motiválják a sétára vágyókat, hogy megismerjék településünket.

A vörösmartysoknak volt már a Húsvéttal kapcsolatos kihívásuk, készülnek a közeljövőben tartandó madarak és fák napjára is hasonló “mászkálós” feladatmegoldó rejtvénnyel, de ma, április 24-én a városalapítást ünneplik.

A nyilvánosan elérhető kihíváshoz a vállalkozó jókedven, egy mobil eszközön kívül már csak az Apple App vagy a Google Play áruházból letölthető ingyenes “Actionbound app” alkalmazásra és kb. egy tanórányi időre lesz szükség.

Az alábbi linkről elérhető QR code segítségével már indulhat is – persze idén a járványügyi előírások szigorú betartásával – a városismereti kirándulás, melyen a város nevezetességei mellett a történetéből is kapunk egy (születésnap és járványhelyzet lévén most virtuális torta) szeletet:
https://en.actionbound.com/bound/oroshazaelso2021

Boldog születésnapot Orosháza!
Orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskola

Még nem írtak hozzászólást! Legyél te az első!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.