Blog

Negyvenedik tanévnyitó a Czinában

Az idei év első orosházi tanévnyitóját a Vörösmarty Mihály Általános Iskola Czina Sándor Tagintézményében – vagy ahogyan mindenki emlegeti – a Czina iskolában tartották augusztus 30-a délután.

202 diák gyülekezett az iskola előtti téren, köztük a húsz riadt szemű elsős, akik először lépik át az iskola küszöbét és akiknek egy eddig ismeretlen, új korszak kezdődik az életében.

Tehetséggondozás, felzárkóztatás

  • Negyvenedik tanévnyitónk a mai, és a negyedik a Vörösmarty tagintézményeként. A nyáron rendben lezajlottak a szükséges felújítások, a tisztasági festés, így megszépült környezetben várjuk a több, mint kétszáz diákunkat. A tantestület kialakította a színes és sokrétű délutáni elfoglaltságok körét, melyek közül minden tanulónk megtalálhatja a neki legmegfelelőbbet. Idén is kiemelt figyelmet fordítunk a tehetséggondozásra.
  • Kiemelten jó képességű diákjaink a “tehetség sávban” bontakozhatnak ki, de nem feledkezünk meg a sajátos nevelés igényű, illetve a beilleszkedési, tanulási nehézségekkel küzdő gyerekekről sem. Utóbbiak számára az anyaintézmény gyógypedagógusai, itt helyben nyújtanak segítséget – foglalja össze röviden a tudnivalókat Juhász Józsefné tagintézmény vezető.

Az évnyitón Orosz László iskolaigazgató köszöntötte a tanulókat, szülőket pedagógusokat, de ott volt az ünnepélyen Burka László önkormányzati képviselő is.

Még nem írtak hozzászólást! Legyél te az első!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.